Referanser

Bibbi Engø, Bibbis frisør(Tønsberg, Horten, Nøtterøy og Olsrød park)

"Det er viktig å ha gode kontakter mellom skole og bedrift. Vi er fornøyde med at elevene kan det grunnleggende i faget før vi tar de inn som lærlinger i salongen.  Vi ser også en fordel med elever fra privat skole at de ofte er litt eldre og er mer målrettet. Mer livserfaring som kommer godt med i frisørfaget."

Ellen Valdal, Tango Amfi Larvik

"Vi har tatt inn flere elever fra privat skole og er fornøyd med at de kan det grunnleggende i faget. Lettere for oss å jobbe videre med de. Vi ser at lærlingene kommer fort i gang med praktisk arbeid og det gangner alle både økonomisk og faglig."

Merete Østberg, Hairport Larvik og Sandefjord

"Vi har godt samarbeid med Vestfold frisørskole. Har tatt inn mange elever over mange år. Vi er fornøyde med opplæringen og ser de kommer fort i gang med kunder. Elevene har gode, grunnleggende ferdigheter i faget."

Åge Ommedal, Klippotequet A/S Tønsberg

"Vi har gjennom flere år tatt inn elever fra Vestfold Frisørskole og vår erfaring med elever fra denne skolen er meget god. Ferdighetsnivået har vært forskjellig fra elev til elev, men man merker at elevene innehar en meget god grunnopplæring i bunnen, som det er lett å bygge videre på for oss i en travel bedrift. Det føles trygt og godt å få elever som har denne solide basiskunnskapen med seg når de starter i vår bedrift og det forenkler vår opplæring betraktelig.
Elever som velger denne skolen er som oftest veldig målbevisste i sitt valg av yrke og har stor interesse for faget, som jo er et veldig godt utgangspunkt for videre læring.
Vi kan trygt anbefale til andre bedrifter å benytte seg av elever fra denne skolen."

Christina Kaupang Østby, Pop frisør, Larvik

"Vi har tatt inn flere elever fra skolen. Er fornøyd med at de har lært litt av alt en frisør skal mestre. Ofte veldig motiverte elever som ønsker å komme fort i gang med faget.

Kaja Arff - tidligere elev

"Traff Toni & Guy gjennom L'oreal sitt show Precious Garden på Ibsenhuset i Skien som jeg fikk være med på som assistent mens jeg gikk på skolen.
Fikk lærlingplass der, og flyttet til Oslo. Toni & Guy har to salonger i Norge, begge to i Oslo. Alle kjenner hverandre, selvom vi er to store salonger, så det sosiale miljøet på jobb er helt fantastisk! Jobber med fantastisk flinke mennesker.
Toni & Guy jobber også tett med L'oreal, så vi får være med på mye kurs i forbindelse med det. Noen kollegaer får TV-oppdrag (melodi grand prix, idol, norske talenter o.l.), andre jobber på London Fashion Week, og mye mer. Lærlingene får mulighet til å være med å assistere på mye av dette, så vi får mye annerledes, men god erfaring gjennom lærlingtiden.
Har fått gjøre mye moro under lærlingstiden, som å ordne hår til en motereportasje for bladet Rouge/parfymelle.no. Har hatt flere fotoshoots, hvorav jeg sendte inn en til årets lærling. Vant dessverre ikke, men fikk det på trykk i bladet Frisør der det fikk mye skryt.
Etter ca 2 år ble jeg sendt til London for å ta en 8 ukers vardering (eksamen) på Toni & Guy akademiet, noe man må ha for å jobbe som stylist i salongen.
I fjor tok jeg svenneprøva i Oslo, og strøyk dessverre på første forsøk. Klarte det andre gang, og nå er jeg godt i gang med å bygge opp en kundekrets.
Er også så heldig at vi regelmessig får dra på kurs i for eksempel London, så vi får mye inspirasjon og lærdom også etter lærlingstiden."

Margrete Kristiansen, Tango frisør Amfi Larvik - tidligere elev

"Jeg var utplassert hos Tango Frisør når jeg gikk på skolen. Fikk læreplass der etterpå. Hår vært lærling i 1 år nå.  Har jobbet mye på modeller og kommet i gang med kundebehandling. I vinter var jeg med i MN og vant i herrefaget. Veldig inspirerende og morsomt. Ga mersmak til mere konkurranse. Jeg fikk gode grunnleggende kunnskaper på skolen som gjorde meg trygg til å ta fatt på læretiden i salong. Vi jobbet mye med kunder på skolen."

Helga Starup Williams, Rock Hair Tønsberg - tidligere elev

"Mitt valg om å starte ved Vestfold frisørskole var ett ganske enkelt valg. Etter å ha hørt rundt med diverse frisørlærlinger om deres erfaringer fra ulike frisør skoler, var det en stor overvekt av gode ord om Vestfold frisørskole. Jeg ble ikke skuffet.
Her fikk jeg grundig og god innføring i de grunnleggende frisørferdigheter og lærerne er utrolig flinke til å følge opp hver enkelt elev. For min del betydde det at jeg kunne jobbe hardt, og utfordre meg innen kreativitet og kvalitet,i mitt eget tempo.
Dette førte igjen til at jeg fikk en god utplasserings plass (Rock Hair Tønsberg), hvor jeg i ettertid også har fått lærlig plass. Flere av mine kolleger og sjefer snakker også veldig godt om deres erfaringer med elever fra denne skolen. Jeg har også deltatt og vunnet årets lærling i Vestfold og telemarksmesterskapet i frisørfag 2013. Dette mye takket den trygghet jeg føler fordi jeg har fått en grundig startkunnskap fra VFS.
Jeg vil si at etter mitt halvår ved Vestfold frisørskole sitter jeg i gjenn med kun gode minner og en solid grunnleggende fagkunnskap i frisørfaget, som jeg kan bygge videre på og utvikle i det uendelige.
Jeg vil rette en stor takk til Birgit og Siv som er fantastiske lærere og inspiratorer, og anbefaler VFS på det aller varmeste."